HTML

a legtisztább patakban is punk szag van

-girls,girls,girls:sex kittens,sex bombs,seductresses,naughty girls, secretaries,schoolgirls and Kate Moss-

Friss topikok

Linkblog

Roham

2010.05.25. 11:18 a.alma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ROHAM 3D
A Roham magazin április 17-én új hajtást sarjaszt s egy saját galériával nyit teret a kortárs művészeknek. A létesítmény célja, hogy informális diszkussziót kezdeményezzen művészek és művészeti ágak között. Egy hely, ahol összekapcsolódhat képzőművészet, zene és irodalom. A megnyitón a Roham grafikus csapatán kívül olyan alkotók is bemutatkoznak, akik még közösen nem állítottak ki a Rohammal, viszont szellemiségükben szorosan hozzájuk rendelhetők. A befogadók street arttal, fotóval, videóval, objektekkel és installációkkal szembesülhetnek.
.
A galériában három hetente nyílnak majd újabb kiállítások, ahol az idősebb generáció elismert képzőművészei (többek között ef. Zámbó István, Wahorn András, drMáriás Béla) is megmutatkoznak, s közösen állítanak ki a fiatal generáció tagjaival. Így lehetőséget teremtve a generációs párbeszéd kialakítására.
A Roham létrehív egy a magazin látásmódjából építkező, s materiálisan realizálódó dimenziót, amely kávézó, galéria, design shop és szórakozóhely egyben.


Kiállító művészek:
Andras b Baranyai, Tamás Bakó, Zsuzsa Bencúr, László Győrffy, János Dorcsinecz, Tibor Kárpáti, Zsófia Keresztes, Ildikó Mezei, Tamás Pál, Dóri Sirály, Géza Szöllősi, Attila Stark, Krisztián Szántói, Ágnes Berta, Eszter Kiskovács, Balázs Szabó,Tamás Füredi, Zsolt Vidák

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: budapest galéria roham

A bejegyzés trackback címe:

https://aalma.blog.hu/api/trackback/id/tr342029711

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Irodalmi pikniket szervez a József Attila Kör 2010.05.27. 12:46:02

Nagy dobásra készül az idei Könyvhéten a József Attila Kör immár hagyományosnak tekinthető JAK Piknik című programjával június 2-án 17 órától, melynek központi témája a képregény és az irodalom kapcsolata. A fiatal irodalmárokat tömörítő szervezet a Roham…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása