HTML

a legtisztább patakban is punk szag van

-girls,girls,girls:sex kittens,sex bombs,seductresses,naughty girls, secretaries,schoolgirls and Kate Moss-

Friss topikok

Linkblog

Je suis belle

2010.05.24. 11:49 a.alma

Megérkezett a Je suis belle tavaszi kollekciója!!!

www.catwalkbudapest.com
catwalkloves.blogspot.com
Bp.V.ker. Galamb u. 7.
Nyitva:kedd-péntek 10-19h, szombat, vasárnap 10-16h,hétfőn zárva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Je Suis Belle azt jelenti: ”Szép vagyok”. A Je Suis Belle három szó, amelyek az énképrol, a létrol és a szépségrol mesélnek. A Je Suis Belle egy boldog mondat. A Je Suis Belle kecses, játékos és noies ruhákat jelölo márkanév. A Je Suis Belle Dévényi Dalma és Kiss Tibor.

A két tervezo munkája tökéletesen kiegészíti egymást, akár két szem egy huncut, hu-nyorgós, mosolyt kacsintó játékos noi arcon, amelyik értékeinek, szépségének és határozott stílusának minden magabiztosságával fordul tükörképe felé, hogy könnyedén elismerje:    Je Suis Belle – szép vagyok!

A márkanév 2005 elején született két fiatal iparmuvész hallgató, Dévényi Dalma és Kiss Tibor együttmuködésének védjegyeként. Mindketten 2007 nyarán diplomáztak a Moholy-Nagy Muvészeti Egyetem öltözéktervezo szakán. Azóta, hivatásos divattervezoként a          Je Suis Belle márka építésével, tökéletesítésével foglalkoznak.

Stílusuk legfobb jellemzoi a könnyedség, noies elegancia és játékosság. A ruházati klisék újraértelmezésével, átalakításával, destruált szabásvonalaikkal újragondolják az öltözködés alapdarabjait és közhelyeit. Szabadon használják, felbontják és saját szabály(talanság)ok mentén rendezik át a noi és a férfi viselet korokon átívelo sztereotípiáit. Formák, színek és sziluettek harmóniájában gondolkodnak. Kisszériás kollekcióikat azoknak a noknek készítik, akik vagányak, úttöro szellemiséguek, fontos számukra az egyediség, ezért a különlegeset keresik a mindennapokban.

A Je Suis Belle ruhák egyszerre kínálnak letisztultságot, csendes eleganciát és felszabadítóan játékos magabiztosságot. Ugyanakkor fontos jellemzojük a variabilitás, a klisék újrarendezése/átmosdatása könnyed, magától értetodoen friss szabászati gesztusok mentén. A márka fo profilja a  noi felsoruházati termékek tervezése, de kiegészítok (cipo, kesztyu, táska, napszemüveg) tervezésével is foglalkoznak.
 

Fashion Awards 2007
Young designer of the year
2006 - Scholarship
London College of Fashion
ARC poster competition 2005
1st prize in category “I love Hungary”
 H.C.A. International Fashion Designer
Competition Denmark 2005
1st prize

 

Szólj hozzá!

Címkék: divat catwalk belle je suis

A bejegyzés trackback címe:

https://aalma.blog.hu/api/trackback/id/tr332027158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása