Túrós-gombás lasagne
Hozzávalók 4 személyre:
Lasagne tészta(ha ilyen kört akarunk,akkor főzzük ki és szaggassunk belőle ilyen csini kis köröket)
250-350 gr gomba(ez a képen itt épp tőkegomba)
1 kisebb hagyma
1 kanálnyi rozmaring
250-300 gr túró
1,5-2 deci tejszín vagy tej
reszelt parmezán
só,extraszűz olivaolaj
Elkészítés:
Serpenyőben olivaolajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát,gombát a rozmaringgal.
A túrót jól keverjük el a reszelt parmezánnal és a tejszínnel,sózzuk meg.
Vajazzuk meg a lasagne lapokat és kezdjük el felépíteni.
Az első réteg tészta legyen,tegyük rá a gombát,arra a túrót,
és egy marék parmezánt,ugyanezt ismételjük meg minden rétegnél.
Előmelegített sütőben süssük 200 fokon kb 10-15 percig.