Csirketekercs sonkával,répával,spárgával
Hozzávalók:
Csirkemellfilé
sonka szeletek (nem főtt sonka)
répa
zsálya
olivaolaj,só,bors
mák
Elkészítés:
Mossuk meg a zöldségeket.
Vágjuk le a spárga végéről a fás,kemény részt és pucoljuk meg a répát.
Főzzük meg a répát bő sós vízben,roppanósra,és külön mésik vízben a spárgát is.
Sózzuk,borsozzuk meg a csirkemell szeleteket.
Terítsünk minden szeletre egy sonka szeletet és mindegyik közepébe helyezzünk egy répát vagy egy spárgát.
Kettő együtt is mehet,ha belefér.
Tekerjük fel,ízesítsük meg zsályával és locsoljuk meg olivaolajjal.
Tegyük a tekercseket alufóliába,zárjuk le a végét,mint a szaloncukornak
és süssük 15 percig 210 fokon.
Csomagoljuk ki a csirkerudakat,forgassuk meg mákban és tálaljuk.