Spárgás tekercs szardellával
Hozzávalók:
szendvicskenyér (fehér)
Főtt,pirított spárga
1 főtt tojás (4-5 szelet megkenéséhez elég)
mustár
só,bors
olvasztott vaj
curry
szardella
Elkészítés:
A tojást nyomkodjuk össze egy villa segítségével
adjunk hozzá 2 kiskanál mustárt,csipetnyi sót,borsot
Keverjük krém állagura.
A kenyérnek vágjuk le a héját és nyújtsuk ki egy sodrófával.
Kenjünk rá egy réteget a tojáskrémből.
Tegyük rá a kenyér méretűre vágott spárgát és a szardella filét
és tekerjük fel.
Vágjuk a roládunkat félbe,vagy ahány részre akarjuk.
Kenjük be a tetejét vajjal,forgassuk meg curry porban.
Tegyük be egy kis időre a hűtőbe.
Előételként is tálalhatjuk.